PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Oprettelse af holdingselskab

Et holdingselskab er ikke en selskabsform, men har til formål at eje et eller flere driftsselskaber. Allierer du dig med en advokat, sikrer du, at du opretter et selskab, der passer til dit behov, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Vi tilbyder:

 1. Personlig rådgivning
 2. Gennemgang af virksomhedsdokumenter
 3. Oprettelse af dit holdingselskab

Skal du oprette et holdingselskab?

Et holdingselskab bruges til at eje kapitalandele i andre selskaber. Et holdingselskab kan være fx et anpartsselskab eller et aktieselskab. 

En typisk holdingstruktur består af et driftsselskab og et holdingselskab. Sidstnævnte ejer aktier eller anparter i et eller flere driftsselskaber, men har ikke andet formål end netop det. Det er udelukkende driftsselskabet, der står for den daglige drift.

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at oprette dit holdingselskab. Vi hjælper blandt andet med:

 • Hvad et holdingselskab er, og hvad det kan bruges til
 • Generel rådgivning om virksomhedstyper og selskabsformer
 • De dokumenter, du skal have styr på og hvad der skal offentliggøres
 • Økonomi og hæftelse
 • Krav til revision og regnskab
 • Kontrakter
 • Ejerbog og ejeraftaler
 • Rådgivning om bestyrelse

Læs mere om at oprette et holdingselskab her.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i virksomhedsoprettelse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette et holdingselskab?

Få hjælp til