PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Inkasso

Som erhvervsdrivende kan det være svært helt at undgå at give kredit til kunder, fordi det ofte er en forudsætning for at sikre størst mulig ordretilgang og omsætning – uanset erhverv. Desværre medfører det at give kredit samtidig en fare for, at du ikke får betaling for dine varer, ydelser eller dit udførte arbejde. Hos Advodan kan få professionel hjælp til at inddrive gæld hos dine skyldnere.

Alle vores ydelser

Inkassoovervågning

Synes du også, at det er tidskrævende og besværligt at følge op på dårlige betalere? Med Advodans Inkassoovervågning får du hjælp til at inddrive gæld hos dine skyldnere. Vi samarbejder med Experian, hvilket sikrer dig grundig overvågning af dine dårlige betalere. Derudover søger vi for at kontakte dine skyldnere og tilbyde afdragsaftaler, ligesom vi altid holder øje med, at gælden ikke forældes.

Læs mere om vores inkassoovervågning

Basisinkasso

Du kan få professionel hjælp til inkasso, hvis din virksomhed har problemer med dårlige betalere. Med Advodans Basisinkasso får du og din virksomhed hjælp til at håndtere hele inkassoprocessen. Vores inkassospecialister hjælper dig med at sende inkassobreve til skyldnere, varetage kredittjek i RKI og Debitor Registret, opgøre kravet med hovedstol, renter og gebyrer, fremsende skylderklæring og meget mere.

Læs mere om Advodans basisinkasso

Inkasso No Cure, No Pay

Med Advodans No Cure, No Pay er sagens behandling gratis for dig. Her hjælper en Advodan-inkassospecialist dig med at håndtere dårligere betalere. No Cure, No Pay forudsætter, at den faktura, du ønsker at få inddrevet, er mindre end seks måneder gammel regnet fra forfaldsdato.

Læs mere om No Cure, No Pay