PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kunde- & leverandørsamarbejder

Du kan sikre din virksomheds leverandørsamarbejder ved at have styr på jeres kontrakter. Advodan anbefaler, at du altid gennemgår dine kontrakter for at sikre bedst mulige vilkår for din virksomhed. Vi kan løbende bistå din virksomheds leverandørkontrakter, vejlede indenfor franchising, eksklusivitetsaftale, agentaftale, kommissionsaftale, kontraktforhandling eller diverse forretningsbetingelser.

Alle vores ydelser

Leverandørkontrakt

Med skriftlige leverandøraftaler er det nemmere at bevise dine rettigheder og beregne omkostninger ved virksomhedens drift. En advokat fra Advodan kan hjælpe dig med at sikre aftaler, der giver de bedst mulige vilkår for din virksomhed.

Franchising

Ved franchising overdrages retten til at drive virksomhed ud fra et bestemt forretningskoncept fra konceptets udvikler til en franchisetager. Uanset om du er franchisetager eller franchisegiver, kan en advokat fra Advodan hjælpe med at sikre din virksomhed bedst muligt.

Eksklusivitetsaftale

En eksklusivitetsaftale giver typisk en forhandler ret til at formidle salg af en producents produkter inden for et bestemt geografisk område. Overvejer du en eksklusivitetsaftale som producent eller forhandler, kan en erhvervsadvokat fra Advodan hjælpe dig.

Agentaftale

Når man indgår en agentaftale, betales en agent for at indhente tilbudsmuligheder hos kunder, mens producenten selv gennemfører salget. Overvejer din virksomhed som agentur eller producent at indgå en agentaftale, kan en erhvervsadvokat fra Advodan hjælpe jer.

Kommissionsaftale

Ved en kommission handler en person, virksomhed eller et selskab på vegne af en anden part (typisk en producent) for dennes regning, men i eget navn. En erhvervsadvokat fra Advodan kan rådgive dig, hvis din virksomhed ønsker eller overvejer at indgå en kommissionsaftale.

Kontraktforhandling

Når du indgår aftaler med kunder, leverandører og samarbejdspartnere, er god kontraktforhandling afgørende for, at din virksomhed får de mest optimale vilkår. Det kan en advokat fra Advodan hjælpe dig med.

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser kan beskytte din virksomhed ved at begrænse dens forpligtelser over for kunder. En erhvervsadvokat fra Advodan kan hjælpe dig med at udarbejde de bedste forretningsbetingelser til din netop din virksomhed.

Leverandørkontrakt

Ønsker du hjælp til dine leverandørkontrakter? Hos Advodan kan vi udarbejde leverandørkontrakter og gennemgå kontrakter, du modtager fra dine leverandører. Med rådgivning fra os sikrer du, at du indgår samarbejder som afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt.

Få hjælp til dine leverandørkontrakter

Franchising

Overvejer du franchising? Ved franchising bliver du del af en større kæde eller koncept. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med at sikre din franchise-aftale bedst muligt, uanset om du ønsker at købe retten til konceptet eller om du har udviklet det.

Få juridisk rådgivning om franchising

Eksklusivitetsaftale

Med en eksklusivitetsaftale kan du sikre, at du og den anden part udelukkende køber og sælger gennem hinanden, inden for et givent område. Det betyder, at aftalen udelukker andre forretningsforbindelser til fordel for jeres samarbejde. Overvejer du en eksklusivitetsaftale, kan Advodan bistå i forbindelse med de gældende aftaler inden for de immaterielle forhold.

Få hjælp til eksklusivitetsaftaler

Agentaftale

En agentaftale er en samarbejdsform hvor du som virksomhed (agenturgiver) kan indgå et samarbejde med en sælger (agent) om at denne indhenter tilbud på vegne af virksomheden. Overvejer du en agentaftale, kan Advodan hjælpe dig med at sikre en professionel aftale.

Få hjælp til agentaftaler 

Kommisionsaftale

Overvejer du en kommissionsaftale, hvor en person, virksomhed eller selskab kan handle på vegne af en anden part for dennes regning, kan Advodan hjælpe dig.

Få vejledning om kommisionsaftaler

Kontraktforhandling

Vil du gerne sikre din virksomhed de bedste vilkår under en kontraktforhandling, kan Advodan rådgive dig.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed

Forretningsbetingelser

Har du styr på forretningsbetingelserne i din virksomhed? Med Advodan på råd, kan vi sammen sikre, at din virksomhed er beskyttet bedst muligt i tilfælde af defekte varer, forsinkelser, betaling og meget mere.

Få hjælp til forretningsbetingelser