PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Franchising

Ved franchising overdrages retten til at drive virksomhed ud fra et bestemt forretningskoncept fra konceptets udvikler til en franchisetager. Uanset om du er franchisetager eller franchisegiver, kan en advokat fra Advodan hjælpe med at sikre din virksomhed bedst muligt.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om franchising
  2. Udarbejdelse og tilpasning af aftaler
  3. Forhandling af aftaler

Få hjælp til virksomhedens franchise-aftale

Franchising er en samarbejdsform, hvor der er en franchisegiver, som har udviklet et forretningskoncept. Den anden part, franchisetager, betaler for retten til at drive virksomhed med dette koncept ud fra nogle definerede retningslinjer, fx i et bestemt geografisk område.

Franchisegiver koncentrerer sig om udviklingen af konceptet, mens franchisetager står for alt vedrørende kunder: markedsføring, kundeservice, salg osv. Franchisetager bruger konceptets navn i sin markedsføring, men driver forretning i eget navn.

Hos Advodan har vi erhvervsadvokater med stort kendskab samarbejdsaftaler. Vi kan hjælpe med udarbejdelse, tilpasning samt forhandling af din franchiseaftale, så den afspejler din virksomheds ønsker og behov bedst muligt.

Du får også rådgivning om aftalens omfang, rettigheder under franchisingen, markedsføring, forpligtelser, vederlag og andre relevante forhold, så du som enten franchisegiver eller franchisetager er bekendt med risici og muligheder i kontrakten. På den måde bliver du klædt på til at træffe det gode valg, og du sikrer en professionel aftale uden usikkerheder for din virksomhed.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til