PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Eksklusivitetsaftale

En eksklusivitetsaftale giver typisk en forhandler ret til at formidle salg af en producents produkter inden for et bestemt geografisk område. Overvejer du en eksklusivitetsaftale som producent eller forhandler, kan en erhvervsadvokat fra Advodan hjælpe dig.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning og ansøgning om eneret/eksklusivitet
  2. Udarbejdelse af eksklusivitetsaftale
  3. Forhandling af aftalen

Få hjælp til din virksomheds eksklusivitetsaftale

Hos Advodan kan vi bistå dig i dine aftaler om immaterielle forhold, hvad end der er tale om fuldstændig overdragelse, delvis overdragelse eller blot en brugsretsaftale. Vi hjælper dig med at navigere i de mange muligheder, så du bliver klædt på til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Vi sikrer, at du kender til relevante faldgruber og risici ved en eksklusivitetsaftale, og rådgiver dig om de forhold, aftalen bør tage højde for i din virksomheds konkrete situation. Hvis du efter rådgivningen ønsker at indgå en eksklusivitetsaftale, bistår vi med udarbejdelsen eller tilpasningen af aftalen, ligesom vi kan deltage i en eventuel forhandling af aftalen med din samarbejdspartner. På den måde får du en aftale i advokatkvalitet, som sikrer din virksomhed bedst muligt.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til