PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Leverandørkontrakt

Med skriftlige leverandøraftaler er det nemmere at bevise dine rettigheder og beregne omkostninger ved virksomhedens drift. En advokat fra Advodan kan hjælpe dig med at sikre aftaler, der giver de bedst mulige vilkår for din virksomhed.

Vi tilbyder:

  1. Udarbejdelse og tilpasning af kontrakter
  2. Rådgivning om risici
  3. Hjælp til kontraktforhandling

Få hjælp til virksomhedens leverandørkontrakter

Hos Advodan kan vi bistå løbende med din virksomheds leverandørkontrakter, så de afspejler virksomhedens behov og ønsker bedst muligt.

Vi hjælper bl.a. med at udarbejde nye leverandørkontrakter og med at tilpasse kontrakter, du modtager fra leverandører. Du får naturligvis også rådgivning om de tilknyttede risici ved kontrakterne samt hvilke vilkår, du med fordel kan inkludere. På den måde får du fuld tryghed omkring aftalerne og kan fokusere på din virksomheds kommercielle behov.

Læs mere om leverandørkontrakter her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette / Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til