PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser kan beskytte din virksomhed ved at begrænse dens forpligtelser over for kunder. En erhvervsadvokat fra Advodan kan hjælpe dig med at udarbejde de bedste forretningsbetingelser til din netop din virksomhed.

Vi tilbyder:

  1. Generel rådgivning
  2. Due diligence på din virksomheds "risikoområder"
  3. Hjælp til udarbejdelse af forretningsbetingelser

Få hjælp til virksomhedens forretningsbetingelser

Med forretningsbetingelser kan du i et vist omfang begrænse dit ansvar for fx defekte varer og forsinkelse. Du kan også indsætte betingelser om fx fortrolighed, hvordan eventuelle tvister skal afgøres, og hvordan betaling skal foregå. Kort sagt giver et sæt forretningsbetingelser din virksomhed en række muligheder for at beskytte sig bedre.

Hos Advodan bistår vi din virksomhed med at udarbejde professionelle forretningsbetingelser, der afspejler virksomhedens kommercielle og juridiske behov. På den måde får du større tryghed omkring virksomhedens drift og kan fx tilpasse pris og forsikringsbehov velvidende, at du ikke påtager dig byrdefulde eller uforudsete risici.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til