PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

AdvodanHub – din virksomheds dokument- og datarum

Kunne du tænke dig et sikkert sted til at opbevare og styre din virksomheds centrale dokumenter og data? Med AdvodanHub kan du nemt og effektivt få sat alle din virksomheds dokumenter i system og dele relevant data med dine samarbejdspartnere. Læs mere her på siden.

En platform, der gør det lettere at arbejde sammen

AdvodanHub er en platform for erhvervsdrivende, som ønsker en nem og sikker måde at dele, opbevare og styre centrale dokumenter og data for en eller flere virksomheder. Ved at dele data med dine samarbejdspartnere, bidrager platformen til at effektivisere samarbejdet mellem jer.

Du bestemmer selv, hvilke interne og eksterne aktører, der skal have adgang til hvilke dokumenter. Det letter dine arbejdsopgaver og samarbejdet mellem dig og andre, fordi du med platformen kan sikre kontrolleret adgang til dine virksomhedsinformationer.

Ved at dele adgang til visse dokumenter med andre - fx advokat, direktør eller ledende medarbejder osv. - kan du minimere risikoen for misforståelser og i stedet fokusere på at effektivisere samarbejdet mellem jer. Uanset om drejer sig om drift, udvikling, køb eller salg, virksomhedssalg eller noget femte. Det kan I gøre, fordi I arbejder ud fra samme informationer og dokumenter.

 

Opret din bruger

Login

Hent forretningsbetingelser

 

5. gode grunde til at bruge AdvodanHub

  1. Du får et samlet overblik over oplysninger og dokumenter i dine oprettede virksomheder, fx medarbejderoplysninger og seneste regnskaber.
  2. Du kan nemt hente din virksomheds seneste årsrapporter og selskabsdata fra Selskabsregisteret til hub’en.
  3. Du kan angive nøgleoplysninger til dokumenter, så du hurtigt at se vigtige informationer såsom underskriftsdato eller dokumenttype
  4. Du får et sikkert rum til opbevaring af data og dokumenter, hvor du let kan kontrollere, hvem der har adgang til hvad.
  5. Du sikrer, at du og dine samarbejdspartnere arbejder ud fra samme virksomhedsinformationer.

 

Opsætning og brugeroplevelse

Hvordan du vælger at opsætte og bruge platformen, er op til dig. Du kan inddele og holde styr på indholdet i dine dokumenter, præcis som du ønsker det. Det kan fx være ved at angive nøgleoplysninger til de enkelte dokumenter, lave mapper eller inddele efter dokumenttyper.

 

Kom godt i gang

Du kan afprøve AdvodanHub ved at oprette en gratis bruger, her. Herfra kan du begynde at strukturere og uploade data på siden. AdvodanHub giver dig adgang til at uploade de første 35 dokumenter gratis per konto – herfra vil du blive opkrævet 150 kr. ex moms per måned per konto.

 

Er du allerede bruger?

Hvis du allerede er oprettet som bruger på AdvodanHub, kan du logge på her

AdvodanHub – din virksomheds dokument- og datarum