PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

AdvodanHub – din virksomheds dokument- og datarum

Kunne du tænke dig et sikkert sted til at opbevare og styre din virksomheds centrale dokumenter og data? Med AdvodanHub kan du nemt og effektivt få sat alle din virksomheds dokumenter i system og dele relevant data med dine samarbejdspartnere. Læs mere her på siden.

Vi tilbyder:

  1. Opbevaring og styring af dokumenter
  2. Deling af data med samarbejdspartnere
  3. Kontrolleret adgang til dine virksomhedsinformationer

AdvodanHub – din virksomheds dokument- og datarum

AdvodanHub er en platform for erhvervsdrivende, som ønsker en nem og sikker måde at dele, opbevare og styre centrale dokumenter og data for en eller flere virksomheder. Ved at dele data med dine samarbejdspartnere, bidrager platformen til at effektivisere samarbejdet mellem jer.

Du bestemmer selv, hvilke interne og eksterne aktører, der skal have adgang til hvilke dokumenter. Det letter dine arbejdsopgaver og samarbejdet mellem dig og andre, fordi du med platformen kan sikre kontrolleret adgang til dine virksomhedsinformationer.

 

Ved at dele adgang til visse dokumenter med andre - fx advokat, direktør eller ledende medarbejder osv. - kan du minimere risikoen for misforståelser og i stedet fokusere på at effektivisere samarbejdet mellem jer. Uanset om drejer sig om drift, udvikling, køb eller salg, virksomhedssalg eller noget femte. Det kan I gøre, fordi I arbejder ud fra samme informationer og dokumenter.

 

Opret din bruger

Login

Hent forretningsbetingelser

5. gode grunde til at bruge AdvodanHub

  1. Du får et samlet overblik over oplysninger og dokumenter i dine oprettede virksomheder, fx medarbejderoplysninger og seneste regnskaber.
  2. Du kan nemt hente din virksomheds seneste årsrapporter og selskabsdata fra Selskabsregisteret til hub’en.
  3. Du kan angive nøgleoplysninger til dokumenter, så du hurtigt at se vigtige informationer såsom underskriftsdato eller dokumenttype
  4. Du får et sikkert rum til opbevaring af data og dokumenter, hvor du let kan kontrollere, hvem der har adgang til hvad.
  5. Du sikrer, at du og dine samarbejdspartnere arbejder ud fra samme virksomhedsinformationer.

 

Opsætning og brugeroplevelse

Hvordan du vælger at opsætte og bruge platformen, er op til dig. Du kan inddele og holde styr på indholdet i dine dokumenter, præcis som du ønsker det. Det kan fx være ved at angive nøgleoplysninger til de enkelte dokumenter, lave mapper eller inddele efter dokumenttyper.

 

Kom godt i gang

Du kan afprøve AdvodanHub ved at oprette en gratis bruger, her. Herfra kan du begynde at strukturere og uploade data på siden. AdvodanHub giver dig adgang til at uploade de første 35 dokumenter gratis per konto – herfra vil du blive opkrævet 150 kr. ex moms per måned per konto.

 

Er du allerede bruger?

Hvis du allerede er oprettet som bruger på AdvodanHub, kan du logge på her

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i erhvervsloven, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette / Når du kontakter en specialiseret markedsføringsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til