PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kontraktforhandling

Når du indgår aftaler med kunder, leverandører og samarbejdspartnere, er god kontraktforhandling afgørende for, at din virksomhed får de mest optimale vilkår. Det kan en advokat fra Advodan hjælpe dig med.

Vi tilbyder:

  1. Forberedelse af forhandling
  2. Rådgivning under og efter forhandling
  3. Udarbejdelse eller tilpasning af kontrakt

Få hjælp til virksomhedens kontraktforhandlinger

Står du over for en afgørende forhandling, kan en erhvervsadvokat fra Advodan hjælpe med at varetage din virksomheds interesser. Vi bistår både før, under og efter forhandlingen, så du får tryghed omkring processen, og din virksomhed står stærkt hele vejen igennem.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Opstilling af relevante forhandlingsparametre forud for forhandlingen
  • Vejledning i forhandlingsteknikker forud for forhandlingen
  • Rådgivning om tvivlsspørgsmål under forhandlingen
  • Afvejning af forskellige løsningsforslag under forhandlingen
  • Udarbejdelse eller tilpasning af kontrakt efter forhandlingen
  • Ensretning mellem denne og dine øvrige kontrakter

Du kan vælge at have Advodan med som rådgiver, hvis du selv varetager kontraktforhandlingen, eller du kan vælge, at vi varetager hele forhandlingen på dine vegne. Uanset hvad sikrer vi en professionel forhandling, som tilgodeser din virksomheds interesser og behov.

Læs mere om kontraktforhandling her.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til