PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kristian Weber

Advokat / Partner / Landsret

Kristian Weber

Advokat / Partner / Landsret

Kristian Weber

Advokat / Partner / Landsret
Ring op

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

BNI Netværk
JUC Netværk i Procedure og proces
100+
Retssager
2013
Publikation af speciale i Justitia vedr. dansk selskabsret

Om Kristian

Jeg er erhvervsadvokat hos Advodan Glostrup København. Jeg er specialiseret i og har stor erfaring inden for erhvervsret, herunder retssager og ansættelsesret.

Jeg beskæftiger mig også med konkurs, hvor jeg blandt rådgiver om omstødelse og medarbejderforhold, herunder særligt i tilfælde af overdragelse af virksomheden inden den går konkurs.  

 

Ekspert i ansættelsesret 

Jeg rådgiver virksomheder om blandt andet arbejds- og ansættelsesret herunder om indgåelse eller opsigelse af ansættelseskontrakter og ansættelsesklausuler.

Når det drejer sig om opsigelse af medarbejdere har jeg erfaring med at fungere som rådgiver og advokat for virksomheden såvel som for opsagte medarbejdere, og lægger stor vægt på at forhandle løsninger på plads som begge parter kan acceptere.

Jeg fører endvidere en lang række retssager om opsigelse og bortvisning af medarbejdere, og en række andre erhvervsrelaterede forhold.

Endelig har jeg erfaring med den nye ferielov og de udfordringer regelsættet skaber for mange virksomheder.

 

Erfaren procedør

En retssag eller en ansættelsesretlig tvist har sjældent kun en side. Det er derfor centralt for mig at vi får talt sagen grundigt igennem, herunder med det formål at få belyst sagen så godt som muligt, så problemstillinger og eventuelle tvister kommer på bordet fra start.

For at opnå det bedst mulige resultat, er det nødvendigt, at få afdækket også modpartens opfattelse af et bestemt forløb så tidligt som muligt i processen; og det at belyse sagen fra mere end én vinkel sikrer også de bedste forudsætninger for slutresultatet.

Mere om Kristian

Andre arbejdsområder

Uddannelse og erfaring

Publikationer

Andre arbejdsområder

Entreprisesager
Konflikthåndtering

Uddannelse og erfaring

2011
Master semester ved Monash University i Melbourne, Australien - med kurser i Intellectual Property, International Corporate Governance og International banking and finance law
2010-2015
Juridisk rådgiver ved Københavns Retshjælp
2015-2019
Fuldmægtig og bestyrelsesmedlem ved Københavns Retshjælp