PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kommissionsaftale

Ved en kommission handler en person, virksomhed eller et selskab på vegne af en anden part (typisk en producent) for dennes regning, men i eget navn. En erhvervsadvokat fra Advodan kan rådgive dig, hvis din virksomhed ønsker eller overvejer at indgå en kommissionsaftale.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om kommissionsaftaler
  2. Udarbejdelse og tilpasning af aftale
  3. Forhandling af aftalen

Få hjælp til virksomhedens kommissionsaftale

Med rådgivning fra Advodan får du overblik over, hvilke risici, forpligtelser og muligheder en kommissionsaftale giver.

Vi bistår og rådgiver både under forhandling af aftalen, under udarbejdelsen af aftalen og eventuelt efter aftaleindgåelsen. Vi udarbejder eller tilpasser aftalen for eller sammen med dig og sørger for, at den lever op til begge parters intentioner og forudsætninger.

Med en advokat fra Advodan sikrer du professionalisme gennem hele forløbet, så du får den bedst mulige aftale, samtidig med at du trygt kan fokusere på at drive din virksomhed.

Læs mere om kommissionsaftaler her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til