PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Agentaftale

Når man indgår en agentaftale, betales en agent for at indhente tilbudsmuligheder hos kunder, mens producenten selv gennemfører salget. Overvejer din virksomhed som agentur eller producent at indgå en agentaftale, kan en erhvervsadvokat fra Advodan hjælpe jer.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om agentaftale
  2. Udarbejdelse og tilpasning af aftale
  3. Forhandling af aftalen

Få hjælp til virksomhedens agentaftale

Hvad end du er producent eller agent, kan en advokat fra Advodan bistå med udarbejdelsen og tilpasningen af en agentaftale, så I får opstillet de afgørende regler for, i hvilket omfang og under hvilke forudsætninger agenten kan handle på producentens vegne.

Vi hjælper også gerne med forhandlingen af aftalen med din modpart, hvis der er forhold i aftalen, som med fordel kan ændres for at give din virksomhed bedre vilkår.

Med en advokat ved din side bliver du klædt på til at træffe de rette valg omkring agentaftalen, og du sikrer en professionel aftale, der stiller din virksomhed bedst muligt.

Læs mere om agentaftaler her.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i kunde- og leverandørsamarbejder, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette. Når du kontakter en specialiseret erhvervsadvokat fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til