PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Funktionærloven

Funktionærloven indeholder blandt andet regler om opsigelse, løn under sygdom og barsel. Er du arbejdsgiver og har du medarbejdere, der er omfattet af funktionærloven, så bør du tage en advokat med på råd.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af ansættelseskontrakter
  3. Hjælp til ansættelsesforhold

Få rådgivning om funktionærloven

Hos Advodan har vi erfarne erhvervsadvokater, der kan hjælpe dig med, hvordan du skal forholde dig til funktionærloven. Det kan være helt generelt, men også hvis du har udfordringer med en eller flere af dine medarbejdere.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Generel vejledning hvis du står og skal ansætte din første medarbejder
  • Gennemgang af ansættelseskontrakter
  • Rådgivning ved opsigelse
  • Bortvisninger
  • Fratrædelsesaftaler
  • Håndtering af sygemeldte medarbejdere

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat rådgive dig om funktionærloven.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret advokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til