PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Mads Fossing

Advokat (L) og partner

Mads Fossing

Advokat (L) og partner

Mads Fossing

Advokat (L) og partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Leder af Advodan Næstveds procesteam
Beskikket forsvarsadvokat
5+
år som partner
Autoriseret bobestyrer ved Skifteretten i Næstved

Om Mads

Jeg blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 2006. Efter endt uddannelse var jeg først advokatfuldmægtig og senere ansat advokat her hos Advodan Næstved inden jeg i 2015 blev partner.

 

Ekspert i retssager

Jeg har gennem mange års erfaring specialiseret mig i retssager og det at føre proces både om private spørgsmål og indenfor strafferettens område. Jeg fører således en stor mængde sager både i Byretterne og Landsretten. Herudover har jeg de seneste år specialiseret sig inde for strafferetten hvor jeg også møder som beskikket forsvarsadvokat.

Min erfaring inden for proces og retssager gør mig i stand til at rådgive og vejlede dig professionelt og med stor indsigt, hvis du pludseligt måtte blive involveret i en retssag, hvilket let kan føles overvældende for den enkelte.

 

Yderligere fagområder

Ud over de ovenfor nævnte fagområder beskæftiger jeg mig med rådgivning og bistand om køb og salg ejendomme, fejl og mangler ved fast ejendom samt gældssanering og dødsboer.

 

Netværk og lokalinteresse

Jeg er aktiv i en række faglige netværk, og efteruddanner mig løbende inden mine fagområder. Jeg deltager ligeledes løbende i forskellige kommercielle netværk, herunder Round Table som gør mig i stand til at holde fingeren på pulsen med nye lokale strømninger.  

Mere om Mads

Netværk

Netværk

Round Table
Næstved Boldklub