PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Konkurs og rekonstruktion

Konkurs eller rekonstruktion kan være den eneste løsning, når en virksomhed ikke kan betale sine kreditorer. Få hjælp af en advokat, hvis du selv ejer en insolvent virksomhed eller hvis du vil indgive en konkursbegæring for en virksomhed.

Vi tilbyder:

  1. Indlevering af konkursbegæring
  2. Behandling af konkursboer
  3. Vurdering af dine muligheder

Få rådgivning om konkurs og rekonstruktion af en advokat

Er din virksomhed konkurstruet, så kan det være afgørende, at du handler. Svigter markedet eller kan du ikke skære ned på omkostningerne og tilpasse virksomheden til de nye vilkår, er din virksomhed i fare for konkurs.

Advodan kan hjælpe dig, hvis du vil erklære dig insolvent, indgive en konkurserklæring eller ønsker at rekonstruere en virksomhed. Vi hjælper dig både hvis du er ejer og kreditor. Vi hjælper blandt andet med:

  • Indlevering af konkursbegæring
  • Vurdering af insolvens
  • Behandling af konkursboer
  • Vurdering af mulighed for rekonstruktion eller omstrukturering
  • Vurdering af mulige omstødelige dispositioner
  • Vurdering af og repræsentation i konkurskarantænesager
  • Tvangsopløsning

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat rådgive dig om konkurs og rekonstruktion.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i konkurs og rekonstruktion, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Er du ikke afklaret med dit konkrete behov for juridisk bistand, når du kontakter os, starter vi med i fællesskab at afdække dette / Når du kontakter en advokat med speciale i konkurs og rekonstruktion fra Advodan, starter vi med i fællesskab at afdække dit behov og det ønskede resultat for den juridiske bistand. Vi rådgiver dig om potentielle faldgruber og muligheder, du bør være opmærksom på, så du sikrer de bedst mulige vilkår for din virksomhed – og ikke mindst, at du overholder lovgivningen. På den måde kan du koncentrere dig om din vigtigste opgave: at drive din virksomhed.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til