PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Gå hjem-møde: Nye tiltag i ansættelsesbevisloven

21. juni 2023 15:00 — 16:30 Advodan Nygade 2, 4800, Nykøbing Falster Gratis Seneste tilmelding 19. juni 2023 Tilmelding til gå hjem-mødet skal ske her på siden.
Beskæftigelsesministeriet har vedtaget et nyt lovforslag med tiltag, som skal forstærke ansattes vilkår på arbejdsmarkedet. Hvad vil disse tiltag betyde for dig som arbejdsgiver? Alt det giver vi et indblik i til et gå hjem-møde.

Mødet skal give en forståelse af de skærpede krav, som det nye lovforslag medfører for arbejdsgiver.

Der vil blive gået i dybden med faldgruber, der ikke førhen skulle varetages, som nu med nærværende lovforslag vil kunne ende med økonomiske konsekvenser for den arbejdsgiver, der måtte forsømme en overholdelse heraf.

 

Program

15.00-15.10: Velkomst

Advokatfuldmægtige Christa Møllgaard-Hansen og Marc Eliasen.

15.10-15.45: Arbejdsgivers skærpede oplysningspligt

Christa Møllgaard-Hansen giver et overblik over arbejdsgivers nuværende forpligtigelser til at oplyse ansatte om deres forhold, og sammenholder disse med de nye krav, arbejdsgiver for eftertiden pålægges i forbindelse med oplysning til dennes ansatte.

15.45-16.00: Kaffe

16.00-16.30: Øvrige punkter arbejdsgiver skal holde sig for øje i fremtiden

Marc Eliasen vil lave en gennemgang forholdene, som arbejdsgiver for eftertiden yderligere skal være opmærksom på at leve op til overfor sine ansatte – heriblandt begrænset prøvetidsperiode, sideløbende ansættelse for den ansatte og skriftlig begrundelse ved afskedigelse.

Vi ser frem til at tage imod dig.

Lars Stuckert

Advokat (L), partner 30 78 87 44 Advodan Lolland-Falster