Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Den nye ferielov

DEN NYE FERIELOV

Den 25. januar 2018 blev den nye ferielov vedtaget. Den nye ferielov ændrer helt grundlæggende det danske feriesystem, når den træder i kraft den 1. september 2020.

Den nye ferielov indfører samtidighedsferie, der gør det muligt for medarbejdere at holde betalt ferie samme år, som ferien optjenes. I denne forbindelse er der vedtaget en overgangsordning, som regulerer håndteringen af ferie i overgangsperioden. De nye regler og overgangen til disse kan være svær og kompliceret.

Ønsker du at gøre denne overgang lettere og blive klogere på den nye ferielov - herunder hvordan du sikrer dig imod at skulle betale ekstra ferie til dine medarbejdere, hvordan du skal håndtere feriemidlerne fra overgangsordningen, og hvilke regler du skal overholde i forbindelse med ferie på forskud?

Så holder ADVODAN Aalborg et seminar vedrørende den nye ferielov, reglerne i denne og overgangen til samtidighedsferie den 30. april 2019 kl. 15-17.

Seminaret henvendes primært til virksomhedsledere, personalechefer, HR-ansvarlige/medarbejdere mv., som ønsker at kunne navigere i denne nye lov og overgangen til denne. 

På kurset vil du blive klogere på:

  • Den nye ferielov
  • Overgangsordningen
  • Ferie på forskud
  • Overførsel af ferie 
  • Og meget mere....

Du får dermed overblik over den nye ferielov, og du bliver i stand til at tackle overgangen fra den nuværende feriemodel med forskudt ferie til den nye model med samtidighedsferie.

Undervisningsmateriale vil blive udleveret.

Seminariet koster 500 kr. ekskl. moms, og tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig ved tilmeldingsformularen eller ved at kontakte os på dasu@advodan.dk / 9631 3300 - senest 24. april 2019.

Betaling sker i forbindelse med tilmelding på mobilepay 2779 0892 med angivelse af navn. Såfremt dette ikke er muligt fremsendes faktura.

Der serveres kaffe og kage undervejs.

Vi glæder hos til at se dig!

30 apr
Klokken kl. 15-17
  • ADVODAN Aalborg
  • Mølleå 1, 1. sal tv.
  • DK-9000 Aalborg
print
TILMELDING TIL ARRANGEMENTET
Pladser i alt: 30
Når du udfylder formularen og klikker ”Tilmeld arrangement”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.
Du er her
GØR SOM 12.439 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.439 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.