Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Netværksmøde for bedemænd - Hvordan begraver man persondata?

 

PERSONDATA OG BEDEMÆND

Tirsdag den 28. januar 2020 kl. 15:00-16:30 indbyder ADVODAN Aalborg A/S til et spændende netværksmøde for bedemænd. 

Til mødet vil vi stille skarpt på persondatalovgivningen konkret gældende for bedemænd. 

Desuden belyses også, hvordan man lever op til persondatalovgivningen både som virksomhed og som bedemand. 

Vi vil bl.a. se på følgende:

  • Informationspligt
  • Hvornår er der behov for samtykke?
  • Persondatapolitik
  • Har I brug for databehandleraftale?
  • Hvad gælder i forhold til den afdøde?
  • Nye afgørelser vedrørende dødsboer, arv mv.
  • Spørgsmål fra jer, herunder evt. emner til fremtidige netværksmøder

Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig på marketing.aalborg@advodan.dk / 9631 3300 - senest den 21. januar 2020.

Se invitation her. 

Vi glæder os til at se jer!

28 jan
Klokken 15:00-16:30
  • ADVODAN Aalborg A/S
  • Mølleå 1, 1. sal tv
  • DK-9000 Aalborg
print
Du er her
GØR SOM 12.692 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.692 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.