Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Generationsskifte

Hos ADVODAN Aalborg hjælper vi dig med give din virksomhed fornuftigt videre til næste generation, så du kommer godt derfra og den næste generation kommer godt fra start.

Et generationsskifte er, når dit kapitalselskab bliver overdraget til den næste generation i din familie eller til en medarbejder.

Det er vigtigt at begynde at tage stilling til generationsskifte i god tid. Du skal f.eks. overveje, hvem der skal overtage din virksomhed, hvornår din virksomhed skal overtages, og hvordan din virksomhed skal overtages. Det kan også være en god ide, at kigge på de alternative finansieringsmuligheder i selskabsloven.

Når der skal foretages et generationsskifte, er der – som i alle andre grene af juraen – ligeledes en skatteretlig dimension, der skal overvejes grundigt. Hertil gælder nogle successionsregler, hvorefter det i visse tilfælde er muligt at overdrage virksomheden til næste generation uden beskatning.

Hvis du derimod foretager et mere gennemtænkt generationsskifte og ved at gøre brug af de gældende successionsregler, kan du i princippet afhænde aktierne til næste generation eller en medarbejder uden selv at betale én krone til skat på helt lovlig vis.

Advodanaalborg Generationsskifte        Advodanaalborg Handtryk

Der findes flere forskellige modeller, som altid bør overvejes i forbindelse med et generationsskifte i praksis. Og hver model passer til forskellige situationer. Hos ADVODAN Aalborg er vi eksperter i at finde den model, der passer bedst til din virksomhed og situation, således at du får et glidende generationsskifte.

Der er flere faktorer du skal tage hensyn til, når du skal gennemføre et generationsskifte – og det er her, det er godt at have en advokat ved hånden, der kan hjælpe med de juridiske og økonomiske faktorer undervejs.

Det og mange andre faktorer kan vores dygtige advokater hjælpe dig med.

Kontakt vores advokatfirma ADVODAN Aalborg og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed videre til næste generation. Ring til os på 9631 3300 eller send os en mail på aalborg@advodan.dk.

GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.