Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Fogedretten - inkasso

FOGEDRETTEN

Hvis skyldner ikke overholder sin afdragsordningsaftale eller ikke har betalt sin gæld, kan du vælge at tage sagen videre til fogedretten.

Det kan for mange virke uoverskueligt at tage en sag i fogedretten, og derfor er det altid en god ide, at taler med en af vores inkassoadvokater. Vi kan nemlig hjælpe dig med at skabe overblik over sagens forløb. Vi sørger også for at sende sagen i fogedretten, korrespondere med retten, føre sagen i fogedretten og møde på dine vegne til fogedretsmødet.

Overlader du sagen til os, sørger vi for at:

  • føre dine sager i fogedretten
  • repræsentere dig ved fogedmøder
  • gøre udlæg i skyldners aktiver
  • tinglyse og anmelde udlæg
  • administrere eventuelle afdragsordninger

Fogedretsmøder

Ønsker du at tage sagen videre til fogedretten, bliver skyldner indkaldt til et fogedmøde, hvor vi repræsenterer dig. Her skal skyldner oplyse om sine økonomiske forhold og udtaler sig under straffeansvar. Ejer skyldneren nogle aktiver, kan vi gøre udlæg i dem og derved øge din sikkerhed for betaling. Når fogedmødet er slut, orienterer vi dig om, hvad der er sket under mødet.
Hvis skyldner udebliver fra fogedretsmødet, sørge vi for, at skyldner bliver politifremstillet, eller fortsætter sagen som udkørende fogedforretning på skyldners adresse.

Pris - Hvad koster det at gå i fogedretten?

Når du indleverer en inkassosag til fogedretten, skal du betale et gebyr til staten. Gebyrets størrelse kommer an på hvilken behandling du ønsker.
Ring til os på 9631 3300 og hør mere om priser.

GØR SOM 12.774 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.774 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.