Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

No Cure, No Pay

NO CURE, NO PAY

Er du bekymret for om det økonomisk kan betale sig at inkassere dine penge, kan du vælge No Cure, No Pay. Den eneste forudsætning er, at din faktura er mindre end 6 måneder gammel - regnet fra forfaldsdatoen.

No Cure, No pay:

  • Gennemgang af fremsendte materialet vedrørende den dårlige betaler
  • Tilretning af din nuværende rykkerprocedure og rådgivning
  • Kredittjek i RKI og rådgivning herom
  • Fremsendelse af inkassobrev og skylderkendelse med frankeret svarkuvert i forsøg på at opnå fundament
  • Telefonisk kontakt til skyldner
  • Etablering og administration af den indgåede afdragsordning med skyldner
  • Registrering af skyldner i RKI

Pris på NO CURE, NO PAY

Hvis skyldner betaler, tager vi 50 % provision af det inkasserede beløb som skyldner betaler, inkl. renter og gebyrer. Betaler skyldner ikke, er ydelsen gratis for dig.
Ønsker du at tage sagen videre til retten, beregnes salæret ud fra gældende takstmæssige inkassoomkostninger samt den tid der bruges på den enkelte sag.

Skal du tage sagen videre til retten?

Det er altid en god ide, at søge råd og vejledning hos ADVODAN Aalborg, inden du tager sagen videre til retten. Vi har på dette tidspunkt et større kendskab til din konkrete sag, og kan derfor komme med vores professionelle vurdering af, om du får noget ud af at tage sagen videre eller ej.

ADVODAN Aalborg kan hjælpe dig med at få opsat et effektivt inkassosystem og gennemgår alt fra udarbejdelse af faktura til selve inkassoprocessen, så du er bedre rustet når problemet opstår.

GØR SOM 12.774 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.774 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.