Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Småsagsproces - inkasso

SMÅSAGSPROCES

Hvis du har ubetalte regninger på under 50.000 kroner, kan du få hjælp til dette, uden at advokatomkostningerne løber løbsk.
Reglerne for behandling af sager om mindre krav (under 50.000 kr.) har blandt andet indflydelse på størrelsen af de tilkendte omkostningsbeløb. Samtidig giver reglerne dig mulighed for selv at anlægge og føre din sag ved retten, da retten forestår selve forberedelsen. Sagen anlægges ved at udfylde en stævningsblanket.
Du skal dog være opmærksom på, at hvis du selv vil føre sagen, er der ikke nødvendigvis vil være fuld dækning for advokatens honorar – også selv om du vinder sagen.

Du kan også få en af vores inkassoadvokater til at hjælpe dig med at føre sagen. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at:

  • Fastholde dine krav over for mindre skyldnere, selvom skyldner gør indsigelse
  • Anlægge og føre din sag ved retten
  • Administrere al korrespondance med retten
  • Opnå dom over skyldner

Kontakt os for at få mere at vide om dine omkostninger, og lad os fortælle hvilke fordele og ulemper der ved selv at føre din sag i retten.

Ring til ADVODAN Aalborg på 9631 3300

GØR SOM 12.774 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.774 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.