Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Landbrugsrådgivning

Landbruget er en branche der ofte er fyldt med udfordringer. Der kommer hele tiden nye mål og regler der skal overholdes og derfor er det vigtigt, at man er opdateret, da det ellers kan få store konsekvenser for bedriften. Hos ADVODAN Aalborg er vi opdateret med de nyeste regler og står altid klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig på bedste vis.

Som landmand bliver man konstant målt på sine resultater og sin økonomi. Det kan være en hård branche, som kræver mange timers arbejde. Det har vi stor forståelse for hos ADVODAN Aalborg og tager altid dette med i vores betragtning når vi rådgiver dig. Vi ved, at du kræver et hurtigt og forstående svar, så du kan komme videre med at drive din bedrift.

Vores landbrugsadvokater er dygtige rådgivere og har et stort kendskab til landbruget og de udfordringer landmændene har. Vi rådgiver bl.a. om

  • Landbrugslovens erhvervsbestemmelser
  • Generationsskifte
  • Forpagtningsforhold
  • Udstykning og sammenlægning
  • Selskaber i landbruget
  • Miljørisici

Advodanaalborg Generationsskifte

Jo før du søger rådgivning hos os, jo større chance er der for, at du undgår store lovmæssige og økonomiske problemer. Vi arbejder altid hurtigt og løsningsorienteret og lægger derudover vægt på at se på helheden, da det er den bedste måde vi hjælper dig på. Vi ser ikke kun på din bedrift, men vi ser også på hvilken betydning din beslutning vil have på f.eks. din familie.

Har du spørgsmål til landbrugsrådgivning, er du velkommen til at kontakte ADVODAN Aalborg på 9631 3300 eller aalborg@advodan.dk

GØR SOM 12.731 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.731 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.