Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Rekonstruktion, Insolvens og Konkurs

Der kan være flere årsager til, at din virksomhed pludselig kan være i livsfare. Hos ADVODAN Aalborg hjælper vi dig igennem de nødvendige faser der er i forbindelse med en konkursbehandling og sørger for at rede så meget som muligt. Og husk – jo før du tager kontakt til os, jo større chance er der for at vi kan hjælpe din virksomhed med at overleve.

ADVODAN Aalborg tilbyder en effektiv behandling af din virksomhed og vi lægger stor vægt på, at du kan komme hurtigt fra start. I første omgang handler det om at redde alt der reddes kan og derefter få solgt de værdier der er til højeste bud. ADVODAN Aalborg har stor erfaring inden for netop disse opgaver og hjælper dig med din sag.

Du har mulighed for at lukke, sælge eller omstrukturere hvis din virksomhed er i store økonomiske problemer. Det kan være svært at overskue, hvad der er bedst i sådan en situation og det er her vores advokatfirma hjælper dig med professionel rådgivning og gode råd.

Kontakt ADVODAN Aalborg og lad os hjælpe dig igennem din krise.

 

 Advodan Aalborg _byggekontrakt       Advodanaalborg Ansaettelseskontrakt

GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.