Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Selskabsret

Når du vil starte ny virksomhed, er der en masse forhold og spørgsmål du skal forholde dig til. ADVODAN Aalborg har mange års erfaring med selskabskonstruktioner og etablering af virksomhed og kan svare på dine spørgsmål samt hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger fra starten af.

ADVODAN Aalborg er en god rådgiver at have ved hånden gennem hele din virksomheds udvikling. Der vil opstå mange spørgsmål og udfordringer undervejs og med hjælp fra vores advokater, vil du hurtigt få svar på dine spørgsmål eller hjælp til dine problemstillinger. På den måde kommer du hurtigt videre med at drive din virksomhed.

En af de første ting du skal tage stilling til er, hvilken virksomhedsform du ønsker. Der er flere muligheder:

  • Iværksætterselskab
  • Aktieselskab
  • Anpartsselskab
  • Enkeltmandsvirksomhed
  • Personligt ejer virksomhed
  • Interesseselskab

Dit valg af virksomhedsform afhænger af hvilken virksomhed du ønsker. Det er afgørende, at du vælger den rigtige løsning fra starten af, da det er det første succeskriterie for din virksomhed. For at sikre, at du har taget højde for alle forhold, er det en god ide at snakke med en advokat.

Advodanaalborg Ejendomsadministration1        Advodanaalborg Projektsalg

Nogle af de øvrige overvejelser du skal tage stilling til undervejs, er bl.a. om du skal have et holdingselskab, om du skal have en professionel bestyrelse eller om skal du have en ny medejer. På et senere tidspunkt overvejer du måske generationsskifte, at sælge din virksomhed eller at opkøbe en ny virksomhed. Overvejelserne er mange.

Vores dygtige erhvervsadvokater giver dig professionel rådgivning gennem hele din virksomheds livscyklus. Vi hjælper dig i krisetider og tager hul på problemstillingerne nu og her, så de ikke hober sig op og får store konsekvenser for din virksomhed.

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.