Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Skat og Moms

Lovgivningen om skat og moms ændre sig kontant og er man ikke opmærksom på det fra starten af, kan det få stor økonomisk betydning for din virksomhed. ADVODAN Aalborg er specialister inden for rådgivning af skat og moms og har hjulpet mange virksomheder med at optimere deres skattemæssige situation.

Hvis du er uenig i den afgørelse SKAT har truffet om din virksomhed, skal du klage til Landsskatteretten. Det kan være en lang proces og derfor er det en god ide, at få en advokat til at dobbelttjekke SKATs afgørelse og hjælpe dig med at holde styr på de rigtige dokumenter. 

Nogle af de områder du skal være særlig opmærksom på i forhold til skat, er bl.a. ved generationsskifte, ændring af virksomhedsform eller ansættelse af nye medarbejdere. Det er en god ide, at forhører dig hos en af vores skatteadvokater, så du sikre at alle formelle regler bliver overholdt.

Advodanaalborg Inkasso

Vores dygtige advokater hjælper dig med dine skattemæssige og momspligtige problemstillinger. Vi gennemgår SKATs afgørelse, vi bevarer overblikket i de mange skatteforhold og vi holder os hele tiden opdateret med de nyeste regler. Vi rådgiver dig på en letforståeligt måde og tager altid højde for den situation du og din virksomhed står i.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 9631 3300 eller aalborg@advodan.dk hvis du har spørgsmål til skat og moms.

GØR SOM 12.731 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.731 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.