Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med juridiske emner. Vi har et nyhedsbrev for både Privat og Erhverv.

Juridiske emner fylder meget i hverdagen - mere end mange er klar over. Ved at tilmelde vores nyhedsbrev Privat og/eller Erhverv, kan du holde dig opdateret med juridiske emner i hverdagen og være på forkant med de emner, som får betydning for din hverdag eller virksomhed.


Nyhedsbrevet bliver udsendt ca. en gang i måneden eller efter behov. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev.


Tilmeld dig ADVODANs nyhedsbrev

 

 Advodanaalborg Linkedin

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.