Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

HR-Netværk hos ADVODAN Aalborg

ADVODAN Aalborg A/S har oprettet et HR-Netværk for små og mellemstore virksomheder med fokus på Viden, tendenser, læring og fortrolig sparring.

Personalejura er komplekst, og det er en stor opgave at holde sig opdateret med de nyeste regler, tendenser og faldgruber. I vores netværk for HR-medarbejdere, får du fire gange årligt relevant viden og sparring om HR- og personalejura fra juraeksperter og andre nordjyske virksomheder, der arbejder med samme udfordringer.

Møderne bliver afholdt hos ADVODAN Aalborg, hvor advokat Trine Binderup Larsen, som er hovedansvarlig for HR-Netværket. vil bringe et aktuelt emne op, som vil blive grundigt behandlet.

Advokat Trine Binderup Larsen har mange års erfaring med den ansættelsesretlige lovgivning, herunder førelse af retssager indenfor området. I tilknytning hertil har Trine Binderup Larsen også specialiseret sig indenfor persondataret og markedsføringsret, der ofte har nær tilknytning til HR-området.

Du kan læse mere om vores HR-Netværk her: HR-Netværk hos ADVODAN Aalborg.

Trine  Binderup
VIL DU VIDE MERE?

Trine Binderup

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.