Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Selv-salg af bolig

Har du fundet køberen - og har I aftalt prisen - kan ADVODAN Aalborg hjælpe dig med udarbejdelse af overdragelsesaftale, så både køber og sælger føler sig trygge ved handlen.

Hos ADVODAN Aalborg har vi flere års erfaring i arbejdet med køb og salg af bolig og kan derfor give dig en fyldestgørende rådgivning samt hjælp i forbindelse med dit salg. Vi sætter en ære i at bringe en hushandel i orden og sørger for at selv det med småt bliver klaret.  

Vi sørger bl.a. for: 

  • At rådgive sælger om tilstandsrapport og ansvarsfraskrivelse
  • At fremskaffe handlens dokumenter
  • At rådgive om gældsovertagelse og indfrielse af sælgers lån
  • At indhente oplysninger om ejendommen i offentlige registre
  • At belyse skattemæssige konsekvenser for sælger
  • At rådgive om lovbestemt fortrydelsesret

Advodanaalborg Huskob1        Advodanaalborg Handtryk

Når man vælger selv-salg, er der ofte mange penge at spare, men det kræver at man er hurtig og opmærksom – også når du har fundet din køber. Der er mange forhold der skal bringes i orden i en hushandel og det kan være en uoverskuelig proces hvis ikke man har erfaring med det. 

Der er flere forhold som gør processen nemmere. Bl.a. anbefaler vi, at sælger har anskaffet tilstandsrapport inden forhandlingerne med køber. Hvis dette ikke er tilfældet, vil handlen trække ud, og sælger risikerer, at køber anvender tilstandsrapporten til at genoptage prisforhandlingerne.

Derudover anbefaler vi, at køber har sin egen rådgiver i form af en advokat, pengeinstitut og/eller ejendomsmægler og at der i overdragelsesaftalen optages betingelse om godkendelse fra købers rådgiver. På den måde sikre man at begge parter er ligeligt repræsenteret.

ADVODAN Aalborg hjælper dig også med de opgaver der er i forbindelse med Skøde.

  • Vi hjælper med oprettelse af digitalt skøde, som parterne kan tiltræde med NemID
  • Vi sikrer, at skøde ikke tinglyses, før køber har betalt købesummen
  • Vi sikrer, at købesummen ikke frigives til sælger, før handlen er på plads
  • Vi udarbejder refusionsopgørelse

 Du kan læse mere om Køb og Salg af Fast Ejendom her…

Har du spørgsmål i forbindelse med salg af bolig, eller er du i gang og skal bruge hjælp til det med småt, så kontakt en af vores rådgivere og vi vil hjælpe dig godt på vej. Vores rådgivning er ikke bundet til geografi, da det ofte kan klares over telefon eller mail, så du er velkommen til at kontakte os – uanset hvor i landet du befinder dig.

Kontakt ADVODAN Aalborg på 9631 3300

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.