Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Aalborg
Ring 96 31 33 00

Mølleå 1, 1. sal tv.,
9000 Aalborg
Tlf: 96 31 33 00
aalborg@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Aalborg

Skat

Lovgivningen om skat ændre sig konstant og husker man ikke at ændre sine skatteforhold ved større livsændringer, kan det få stor økonomisk betydning. ADVODAN Aalborg er specialister inden for skatterådgivning og er en stor hjælp når der sker større forandringer i dit privatliv.

Hvis du er uenig i den afgørelse SKAT har truffet, skal du klage til Skatteankenævnet eller Landsskatteretten. Det kan være en lang og svær proces, hvis ikke man sætter sig ordenligt ind i skattereglerne. Derfor anbefaler vi at at få hjælp fra en advokat. Med hjælp fra vores skatteadvokater, dobbelttjekker vi SKATs afgørelse og hjælper dig med at holde styr på alle dokumenter.

Nogle af de områder du skal være særlig opmærksom på i forhold til skat, er bl.a. ved skilsmisse, personalegoder, ejendomsvurdering eller ved større gaver. Det kan give store økonomiske problemer, hvis ikke du husker at inberette dette korrekt. Hvis du forhører dig hos en af vores advokater, mindsker du risikoen for at få et stort skattesmæk.

Vores advokater er dygtige rådgiver og er hele tiden opdateret med de nyeste regler. Vi rådgiver dig på en letforståeligt måde og hjælper dig gerne med at udfylde diverse skattepapir. Kontakt os på 9631 3300 eller aalborg@advodan.dk hvis du har spørgsmål til skat i dit privatliv.

Advodanaalborg Inkasso

GØR SOM 12.735 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.735 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.