Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Administration af ejerlejligheder

Effektiv administration af ejerlejlighedsforeninger i øjenhøjde

En god administrator er forudsætning for en velfungerende ejerlejlighedsforening, så der er styr på den løbende drift og økonomi, regninger betales til tiden og beboerne rykkes, hvis betalinger er forsinkede.

Ud over den løbende administration og daglige kontakt med bestyrelse og beboere står vi hos ADVODAN Glostrup København også klar til at være sparingspartner til overvejelser omkring eksempelvis: vedtægtsændringer, vedligeholdelseplanlægning og forhold som husordenssager.

Vi har stor erfaring med byggesager for ejerforeninger, hvor vi hjælper med planlægnig af projektforløb, rådgiver om juraen, indhenter tilbud på byggefinansiering og evt. fælleslån, indhenter forsikringsitlbud og meget mere.

 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.