Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Fast ejendomsadministrator og advokat

Hos ADVODAN Glostrup København har hver forening deres egen faste ejendomsadministrator, som har den direkte og daglige kontakte til bestyrelsen og kendskab til beboerne og ejendommen.

Foruden foreningens faste ejendomsadministrator er der en advokat tilknyttet hver enkelt forening, som f.eks. kan rådgive om mere komplicerede juridiske forhold som forsikringstvister og vedtægtsændringer m.v. 

Det er advokaten, som deltager på foreningens årlige generalforsamling - gerne som dirigent, hvis det ønskes.  

Vi mener, at denne løbende dialog og kontakt mellem bestyrelsen, boligadministratoren og advokaten giver vores kunder en optimal administrationsløsning

 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.