Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Hjemmeside

Markedets bedste hjemmesideløsning til jeres forening

ADVODAN Glostrup København tilbyder som en del af administration af oprette og vedligeholde en hjemmeside til foreningen. Det giver store fordele for såvel bestyrelsen som for de enkelte beboere.

På hjemmesiden uploader vi som administrator dagligt dokumenter, så alle foreningens vigtigste dokumenter som f.eks. regnskaber, generalforsamlingsreferater, forsikringsoplysninger, vedtægter m.v. altid er samlet et sted online - og tilgængelige 24 timer i døgnet.  

Såvel administrator som foreningens bestyrelsen kan redigere og lægge oplysninger, billeder m.v. ud på hjemmesiden - meget enkelt.  Det er helt ukompliceret selv for personer uden flair for IT. 

Hjemmesiden giver desuden mulighed for enkel og effektiv kommunikation med medlemmerne. Man kan bl.a. sende nyhedsbreve, referater ud til alle beboere med et enkelt klik, ligesom der kan sendes sms og holdes vejledende afstemninger og meget mere.  

I en salgssituation understøtter en god hjemmeside også billedet af sund og velfungerende forening.  

 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.