Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Om os

En ejendomsadministration forankret i en mellemstor advokatvirksomhed med specialistviden om ejendomsjura

Hos ADVODAN Glostrup København har vi administreret boligejendomme i mere end 20 år.
Vi tilbyder kompetent administration i øjenhøjde.

Vi fokuserer på, at vores kunder både bestyrelser og de enkelte beboere kan komme i kontakt med os på telefonen eller via mail og få hurtige og klare svar. Vi har ikke begrænset vores telefontider i ejendomsadministrationen, og kan kontaktes alle ugens hverdage i kontorets normale åbningstider. 

Vi er stolte over at kunne sige, at vi har loyale kunder. En stor del af vores boligforeninger har vi samarbejdet med i mere end 10-15 år. 

Uden et egentligt markedsføringsbudget har vi i et konkurrencebaseret marked for ejendomsadministration oplevet en løbende organisk væskt, hvor vi hvert år siger velkommen til nye kunder. Oftest er vi blevet anbefalet af bestyrelsesmedlemmer eller beboere, der kender os og er flyttet til en anden boligforening. 

Vores baggrund som advokatvirksomhed gør, at vi har fokus på, at vi til enhver tid kan give vores foreninger en uafhængig rådgivning.   

Vi kan henvise til firmaer eller personer, som kan tilbyde foreningen f.eks.kompetent byggeteknisk rådgivning, ejendomsservice, rengøring, o.l., men vi tilbyder ikke selv disse tillægsydelser som en del af vores administrationspakke.

 

.

 

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.