Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup

Få et tilbud på administration

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsadministration

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på administration, som vi tilpasser individuelt efter jeres behov og ønsker.

Når vi afgiver tilbud, tager vi gerne et møde med bestyrelsen for at drøfte rammerne for et eventuel samarbejde - gerne ude hos jer, så vi samtidigt kan se jeres bygninger.  

Et administratorskift til ADVODAN Glostrup er ikke besværligt. Vi undersøger vedtægten for at se, om administratorskiftet er en beslutning som bestyrelsen kan træffe, eller om det et forslag, som skal behandles på generalforsamlingen.  

Bliver vi valgt som ny administrator, tager vi kontakt til den fragående administrator i god tid inden samarbejdet begynder, så alle foreningsdokumenter kan overdrages og skiftet ikke opleves som en gene for beboerne.

 

GØR SOM 12.417 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.417 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.