Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup

Erhverv


Med skiftende markedsvilkår og løbende ændringer i lovgivning, regelsæt og rammevilkår er der mange forretningsmæssige dilemmaer og elementer, som en ledelse konstant skal tage stilling til. Et stærkt forretningsmæssigt fundament kræver ikke mindst en juridisk platform, der gør dig i stand til at træffe bedre strategiske beslutninger og dermed at udnytte din virksomheds udviklingsmuligheder, når de opstår.

Uanset branche eller størrelse kan vores erhvervsteam stille med et hold af erfarne advokater, der kan løse din virksomheds juridiske behov – altid i et sprog, der er til at forstå - og med solid forretningsforståelse, så du er sikret værdifulde og langtidssigtede løsninger.

Forståelse for din virksomhed
Vi driver selv forretning og ved, hvad der er vigtigt inden for ledelse, drift og udvikling. Hos os får du derfor suppleret den juridiske rådgivning om paragraffer, love og regler med solid forretningsforståelse, indsigt og sparring. Målet er at give din virksomhed helhedsorienterede løsninger. For vi ved, at dét at drive en virksomhed er andet og mere end formalia. Ud over de juridiske elementer skal der også tages hensyn til virksomhedens DNA og kultur, når der eksempelvis skal rådgives om personaleforhold. Både når der skal vurderes ud fra en stram fortolkning, og når der skal tages særlige hensyn.

Effektiv rådgivning og stor tilgængelighed
Hos ADVODAN Glostrup og Taastrup ved vi, at juridiske udfordringer ofte er presserende og kræver hurtig reaktion. Derfor gør vi en dyd ud af at være tilgængelige, så du er sikret en hurtig løsning eller sparring om dine forretningsmæssige udfordringer og spørgsmål. Vi lægger endvidere vægt på at sikre en høj effektivitet fra start til slut. Hos os får du derfor veludført sagsbehandling til en konkurrencedygtig pris.

Første møde er gratis
Ikke to virksomheder eller problemstillinger er ens – og rådgivning og sparing er en tillidssag. Derfor er ikke alene kompetence, men også kemi nogle af de vigtigste elementer i samarbejdet mellem jer og os. Vi tilbyder derfor et gratis formøde, så I kan møde den rådgiver og det team, der skal bistå jer i en konkret sag - eller i forbindelse med vurdering af et længerevarende, fast samarbejde.

Vil du vide mere?
Se mere om vores løsninger til erhvervskunder under fanerne til venstre. Vi står naturligvis også meget gerne til rådighed for et møde hos jer eller os – eller kommer forbi jeres erhvervsnetværk og holder oplæg om et emne, der har særlig interesse.

Torben Thomasen
Torben Thomasen
Advokat
46 14 50 01
40 32 70 60
toth@advodan.dk
Henrik Bartels
Henrik Bartels
Advokat
46 14 50 03
26 85 35 71
heba@advodan.dk
Karina Lind Bertelsen
Karina Lind Bertelsen
Advokat
46 14 50 06
28 11 39 15
kalb@advodan.dk
Jens Fridolf Møller
Jens Fridolf Møller
Advokatfuldmægtig
46 14 50 41
jenm@advodan.dk
GØR SOM 12.291 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.291 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.