Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Jeg vil gerne ringes op

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til ADVODAN-kontoret. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder. Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret. Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Erhverv


Med skiftende markedsvilkår og løbende ændringer i lovgivning, regelsæt og rammevilkår er der mange forretningsmæssige dilemmaer og elementer, som en ledelse konstant skal tage stilling til. Et stærkt forretningsmæssigt fundament kræver ikke mindst en juridisk platform, der gør dig i stand til at træffe bedre strategiske beslutninger og dermed at udnytte din virksomheds udviklingsmuligheder, når de opstår.

Uanset branche eller størrelse kan vores erhvervsteam stille med et hold af erfarne advokater, der kan løse din virksomheds juridiske behov – altid i et sprog, der er til at forstå - og med solid forretningsforståelse, så du er sikret værdifulde og langtidssigtede løsninger.

Forståelse for din virksomhed
Vi driver selv forretning og ved, hvad der er vigtigt inden for ledelse, drift og udvikling. Hos os får du derfor suppleret den juridiske rådgivning om paragraffer, love og regler med solid forretningsforståelse, indsigt og sparring. Målet er at give din virksomhed helhedsorienterede løsninger. For vi ved, at dét at drive en virksomhed er andet og mere end formalia. Ud over de juridiske elementer skal der også tages hensyn til virksomhedens DNA og kultur, når der eksempelvis skal rådgives om personaleforhold. Både når der skal vurderes ud fra en stram fortolkning, og når der skal tages særlige hensyn.

Effektiv rådgivning og stor tilgængelighed
Hos ADVODAN Glostrup København ved vi, at juridiske udfordringer ofte er presserende og kræver hurtig reaktion. Derfor gør vi en dyd ud af at være tilgængelige, så du er sikret en hurtig løsning eller sparring om dine forretningsmæssige udfordringer og spørgsmål. Vi lægger endvidere vægt på at sikre en høj effektivitet fra start til slut. Hos os får du derfor veludført sagsbehandling til en konkurrencedygtig pris.

Vil du vide mere?
Se mere om vores løsninger til erhvervskunder under fanerne til venstre. Vi står naturligvis også meget gerne til rådighed for et møde hos jer eller os – eller kommer forbi jeres erhvervsnetværk og holder oplæg om et emne, der har særlig interesse.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.