Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Inkasso

ADVODAN Glostrup København varetager inkassobehandling og -rådgivning for virksomheder i alle størrelser og brancher

Dårlige betalere er desværre en udfordring, de fleste virksomheder før eller siden vil støde på. Det kan være svært at få pengene hjem igen hvis virksomheden ikke har faste rykker- og inkassoprocedurer på plads, og mange ender derfor med at tabe penge på dårlige betalere, hvilket kan mærkes direkte på bundlinjen.

Erfarne inkassospecialister
Hos ADVODAN Glostrup København hjælper vores inkassospecialister hvert år en lang række virksomheder i alle størrelser og brancher med at inddrive skyldige beløb samt rådgivning om rammerne for rykker- og inkassoprocedurer.

Har I behov for rådgivning og bistand til inkasso, kan vi hjælpe jer med at:

  • At få jeres penge hjem!
  • Få overblik over jeres dårlige betalere.
  • Skabe en fast kreditpolitik for jeres virksomhed.
  • Udarbejde rykkerproducere og -materiale
  • Håndtere inkassoprocessen.
  • Afgøre, om sagen skal sendes i fogedretten.
  • Retslig behandling af inkassosager

Inkassorådgivning tilpasset jeres forretning
ADVODAN Glostrup København har mange års erfaring med inkassobehandling og et indgående kendskab til de muligheder og udfordringer, der kan være i forbindelse med håndteringen af dårlige betalere. Vi har derfor udviklet koncepter og løsninger, der giver den bedste rådgivning og mest effektive inkassobehandling til den enkelte virksomhed.

Hvad enten I har behov for rådgivning til intern håndtering af rykker- og inkassoprocedurer eller behov for ekstern håndtering af hele inkassoprocessen, tager vores rådgivning altid udgangspunkt i jeres forretning.

Få hjælp til korrekt håndtering af dårlige betalere
Med et specialiseret team af inkassosagsbehandlere og advokater kan I hos os få hjælp til at håndtere hele inkassoforløbet - fra første rykker, til registrering i RKI og eventuel behandling i Retten.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på inkasso eller læs mere på vores online inkassoportal. Her I kan prøve vores inkasso-prisberegner, downloade vores inkassohåndbog og diverse skabeloner til de forskellige trin i rykkerprocessen.

Find inkassoportalen her: /fagomraader/erhverv/inkasso/

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.