Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Køb af grund

Når du overvejer at købe en grund, er det afgørende, at du tidligt i forløbet opnår klarhed over, hvad du kan og må bygge på grunden.

Købsaftalen bør betinges af, at der ikke kommer uforudsete omkostninger til ekstrafundering, og at grunden ikke er forurenet. 

Vi gennemgår din købsaftale og handlens bilag fra A-Z for sikre, at handlen bliver indgået på vilkår, som er betryggende for dig som køber.  Er enkelte af aftalens vilkår ikke acceptable, forhandler vi supplerende vilkår med sælger og mægler efter nærmere aftale med dig.

Særligt undersøger vi, om der er tinglyst deklarationer/servitutter, som der skal tages højde for sammenholdt med de byggeregulerende bestemmelser i den gældende lokalplan.

Mangler der dokumenter eller væsentlige oplysninger om ejendommen, betinger vi vores godkendelse af, at dokumenter bliver fremsendt til vores gennemgang og godkendelse.

Bliver handlen endelig, tinglyser vi det digitale skøde og står for al korrespondance med ejendomsmægler, sælger og de involverede pengeinstitutter vedr. sikring af købesummen indtil frigivelsesbetingelser er opfyldt.  Herunder udarbejder vi refusionsopgørelse som handlens afslutning.

Fast salær kr. 8.000 inkl. moms

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.