Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Køb på tvangsauktion

Du kan nogle gange gøre en rigtig god handel ved at købe bolig på tvangsauktion. Købsprisen ofte er lavere, fordi ejendommen skal sælges på tvangsauktionen, uanset størrelsen på de bud, der gives. Men et køb på tvangsauktion er også bundet af andre regler end handler på det øvrige ejendomsmarked og indebærer flere risici.

Ved køb på tvangsauktion er der fx ingen fortrydelsesret eller advokatforbehold. Du får ingen tilstandsrapport, og du kan ikke tegne ejerskifteforsikring. Det betyder, at du selv må tage risikoen for fejl og mangler ved boligen.

Du skal også være opmærksom på, at det bud, du afgiver på auktionen, ikke dækker det beløb, du faktisk ender med at skulle betale. Du kan bl.a. få ekstra udgifter ved restancer på ejendomskatter, afgifter og salærer, og du kan være nødt til at indfri nogle lån til overkurs.

Hos ADVODAN Glostrup København har vi stor erfaring med tvangsaktion bl.a. fordi vi løbende på vegne af kreditforeninger og andre panthavere begærer og gennemfører tvangsauktioner. Dette foruden vores løbende rådgivning til private auktionskøbere.

Få rådgivning til enkelte dele af forløbet - eller fra start til slut.

Kontakt os for at få en pris, der bl.a. afhænger om du ønsker, at vi deltager til auktionen.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.