Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Privat salg

Har du selv fundet en køber til din bolig, kan vi bistå dig i salget, herunder med at udarbejde købsaftale på betryggende vilkår og sørge for, at overdragelsen fra start til slut bliver behandlet professionelt.

Som sælger er det væsentligt at få fremlagt alle sædvanlige og relevante oplysninger om ejendommen, så der ikke efterfølgende opstår tvister, ligesom det sædvanligvis er i begge parters interesse at få udarbejdet en tilstandsrapport og få indhentet et tilbud på en ejerskifteforsikring.

Med en tilstandsrapport og et tilbud på en ejerskifteforsikring er sælger som udgangspunkt fritaget for ansvaret for eventuelle skjulte fejl og mangler ved bygningen, mens køber omvendt har en mulighed for at minimere sin risiko for dyre overraskelser ved at tegne en ejerskifteforsikring.

Vi udarbejder en købsaftale og medvirker til, at relevante oplysninger indhentes vedr. ejendommen og indgår som bilag til købsaftalen, så der er rene linjer.  

Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, sørger vi også for tinglysning af skødet, håndtering af købesummen, tager dialogen med de involverede pengeinstitutter samt arbejder en afsluttende refusionsopgørelse.

Fra 13.500 inkl. moms

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.