Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Dennis Dueholm
Sagsbehandler

 

Dennis Dueholm er ansat ved administrationen i ADVODAN, hvor han siden 2011 har besiddet stillingen som inkassokonsulent. I det daglige beskæftiger han sig med alle former for inkassosager, heriblandt for almene boligselskaber og virksomheder.

Dennis afsluttede sin uddannelse fra Roskilde Handelsskole I 2005, hvor han er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration. Før ansættelsen hos ADVODAN har Dennis bl.a. været ansat som foged ved Retten i Roskilde og hos et privat inkassofirma.

Lægger vægt på erfaring og videreuddannelse
Gennem sine ansættelser som foged og inkassokonsulent har Dennis opbygget en betydelig erfaring indenfor rådgivning og vejledning i inkassosager. Han yder en kompetent og professionel rådgivning både til private kunder og virksomheder og lægger særlig stor vægt på vejledningen i forbindelse med opstart af en inkassosag.

Dennis deltager løbende i kurser og andre faglige udviklingsaktiviteter for at holde sig opdateret inden for den gældende lovgivning på inkassoområdet. På denne måde er kunderne garanteret en rådgivning, der lever op til de højeste faglige og lovgivningsmæssige standarder.

Fodbold-entusiast
Når Dennis holder fri fra inkassorådgivningen, slapper han af sammen med familie og venner. Hans store interesse er fodbold, som han selv spiller på hobbyplan og dyrker aktivt fra sidelinjen, når der er engelske fodboldkampe i TV.

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.