PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Jens Fridolf Møller

Advokat / Landsret

Jens Fridolf Møller

Advokat / Landsret

Jens Fridolf Møller

Advokat / Landsret
Ring op

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

JUC Netværk i Markedsføringsret
HD (O) - Organisation & Ledelse
20+
retssager

Om Jens

Jeg er erhvervsadvokat hos Advodan Glostrup København. Jeg er specialiseret i markedsføringsret og har stor erfaring med at rådgive om erhvervsretlige forhold, herunder blandt andet om aftaler og kontrakter samt oprettelse af selskaber.

Jeg rådgiver derudover ofte om ejeraftaler og har endvidere erfaring med køb og salg af virksomheder.  

Endelig beskæftiger jeg mig med retssager, hvor jeg hjælper dig gennem hele processen og sørger for overblik, ligesom jeg varetager dine interesser i forbindelse med forligsforhandlinger.

 

Specialist i markedsføringsret

Jeg har indgående erfaring med markedsføringsret og rådgiver blandt andet danske og internationale virksomheder om registrering af varemærker i Danmark og udlandet samt den efterfølgende nødvendige beskyttelse heraf.

Jeg rådgiver endvidere i sager om misbrug af forretningshemmeligheder i forhold til tidligere medarbejdere samt i sager om overtrædelse af kunde- eller konkurrenceklausuler.

Som et særligt speciale har jeg erfaring med rådgivning om ”grøn markedsføring”, herunder om rammerne og mulighederne for at anvende miljømæssige eller bæredygtige udsagn i markedsføringen. 

 

Erfaren erhvervsadvokat

Endelig har jeg stor erfaring med at rådgive små og mellemstore virksomheder om erhvervsretlige forhold, herunder om aftaler og kontrakter.

Jeg hjælper ofte iværksættere og andre med at starte nye virksomheder, og varetager i den forbindelse dine interesser, når der skal udarbejdes ejeraftaler, direktørkontraker og almindelige forretningsbetingelser, med fokus på at skabe forretningsmæssig værdi.

 

Mere om Jens

Andre arbejdsområder

Sager

Andre arbejdsområder

Entrepriseret
Rådgivning af virksomheder
Erstatningssager
Virksomhedskontrakter & -dokumenter

Sager

20+
Retssager – erhverv
20+
Personskadesager
40+
Hjælp til oprettelse af virksomheder
EU-varemærke

Skal du have registreret et EU-varemærke?

 

Prisen for vores bistand med ansøgning om et EU-varemærke er 6.000 kr. ekskl. moms.

Prisen omfatter udarbejdelse af varemærkeansøgningen, herunder rådgivning om, hvilke vareklasser varemærket bør registreres i, indlevering af varemærkeansøgning og alt korrespondance med EUIPO. Vi håndterer således hele ansøgningsprocessen fra start til slut.

Dertil kommer et registreringsgebyr til de europæiske varemærkemyndigheder på 850 euro for registrering af klasse 1.

Læs mere her