Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Jens Fridolf Møller
Advokat

 

Jens Fridolf Møller er en del af vores erhvervsteam, og Jens bistår derfor både virksomheder/organisationer samt privatpersoner med juridisk bistand. Jens er uddannet fra Københavns Universitet i 2014, og har efterfølgende arbejdet hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. I 2017 tiltrådte Jens stillingen som advokatfuldmægtig hos ADVODAN.

Jens beskæftiger sig med generel erhvervsretlig rådgivning, persondataret og retssager. Jens lægger stor vægt på, at rådgivningen er nærværende og løsningsorienteret.

Uddannelse og sport
Jens har stor interesse i løbende at udvikle sin faglige dygtighed og studerer derfor videre i fritiden. Jens har netop afsluttet 1. del af HD på Copenhagen Business School og påbegynder 2. del preimo 2020. Udover studierne, dyrker Jens crossfit og anden sport i sin fritid. Han nyder også at rejse og især USA er et yndet rejsemål, hvor sporten NFL er det helt store tiltrækningsplaster.

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.