Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

ADVODAN Glostrup ansætter kommunal chefjurist

ADVODAN i Glostrup ansætter kommunal chefjurist. Et af hovedstadsområdets største advokatkontorer opruster med ansættelsen af erfaren juridisk chefkonsulent fra Glostrup Kommune.

Glostrup Kommunes mangeårige juridiske chefkonsulent, 42-årige Pernille Debes, er netop blevet ansat hos ADVODAN Glostrup, der med 40 medarbejdere - heraf 18 jurister på de to afdelinger i Glostrup og Taastrup - er et af hovedstadsområdets største advokatkontorer uden for København.

Pernille Debes kommer fra en stilling som juridisk chefkonsulent i Glostrup Kommune. Her har hun været ansat i 17 år og har oparbejdet en bred erfaring og specialviden inden for den kommunale sektor.

Indsigt i det kommunale marked

ADVODAN er et netværk af selvstændige advokatvirksomheder med i alt 400 medarbejdere fordelt på 28 kontorer over hele landet, der løser opgaver for både offentlige og private virksomheder, foreninger og organisationer samt boligselskaber og private.

På det kommunale område har ADVODAN allerede gennem en årrække bistået flere kommuner i Hovedstadsområdet med rådgivning om offentlige forhold som udbud, køb, salg og udvikling af kommunalt ejede ejendomme, foruden repræsentation i adskillige retssager. 
Ansættelsen af Pernille Debes er en yderligere styrkelse af ADVODANs rådgivning og løsninger til den offentlige sektor.

Mange juridiske opgaver inden for det kommunale område kræver en særlig juridisk viden og ikke mindst forståelse for de kommunale forretningsgange, hvor netop Pernille med sin baggrund i Glostrup Kommune vil være en stærk sparringpartner og rådgiver for vores kunder, fortæller partner i ADVODAN Glostrup, advokat Hans Christian Færch, der selv har erfaring inden for løsning af opgaver for kommuner og offentlige myndigheder.

Også juridisk rådgivning til erhverv og private

Ansættelsen af Pernille Debes er et led i den voksende advokatvirksomheds styrkelse af specialistviden inden for forskellige juridiske områder.

Jeg glæder mig meget til at blive en del af et fagligt stærkt miljø, hvor der også ydes juridisk rådgivning og løsninger til erhvervsvirksomheder og private. Det giver mulighed for at sparre med kolleger, som på hver deres område er specialister og som i fællesskab kan levere løsninger til langt de fleste typer opgaver, som kunderne måtte have behov for at få rådgivning inden for. Jeg ser frem til at bidrage med min indsigt i den offentlige sektor hos ADVODAN, siger Pernille Debes.

Pernille Debes er oprindeligt uddannet jurist fra Københavns Universitet og opnår bestalling som advokat efter et års erhvervserfaring i advokatbranchen.

I fritiden lægger hun lovbøgerne fra sig og synger i et gospelkor. Herudover har hun en fastholdt glæden ved det våde element siden sin tid som konkurrencesvømmer og starter stadig de fleste morgener med en rask svømmetur. Pernille Debes bor i Glostrup og er mor til Oliver på 11 år.

GØR SOM 12.729 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.729 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.