Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

ADVODAN Glostrup udvider med nyt kontor i København

ADVODAN Glostrup København har åbnet nyt kontor på Gammel Kongevej for at komme tættere på deres klienter, og gøre yderligere brug af ADVODAN-brandet i Hovedstaden. Virksomheden skifter derfor navn fra ADVODAN Glostrup til ADVODAN Glostrup København.

AdvokatWatch bragte i sidste uge en artikel om udvidelsen. Til AdvokatWatch udtaler virksomhedens direktør Torben Thomasen om udvidelsen, at ”det giver et bidrag til vores samlede vækst, og vi vil drage fordel af ADVODAN-samarbejdet, som vi mener, vi kan drage større fordel af i københavnsområdet".

ADVODAN Glostrup København oplever en generel vækst på alle forretningsområder – og særligt på GDPR, DPO-ydelser, ejendomsadministration og rådgivning af kommuner. Virksomhedens 35 medarbejdere vil komme til at arbejde flydende mellem de to kontorer i Glostrup og København.

Du kan læse hele artiklen fra AdvokatWatch her.   

 

 

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.