Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Er din virksomhed klar til Persondataforordningen?

De kommende persondataregler fra EU vedrører alle virksomheder, uanset størrelse, så hvis din virksomhed ikke allerede er i gang med at indrette sig efter de nye regler, er det på tide at komme i gang. Manglende efterlevelse af Persondataforordningen kan medføre bøder på op til 4% af virksomhedens årlige omsætning.

ADVODAN Glostrup har indgået et samarbejde med IT-sikkerhedsvirksomheden Ezenta, hvor vi sammen hjælper virksomheder med at få styr på reglerne og få et overblik over, hvor virksomheden står i forhold til at opfylde Persondataforordningens krav til IT-sikkerhed og krav til interne procedurer, uddannelse af medarbejdere, aftaler med leverandører osv.
Kom til Gå-hjem møde om Persondataforordningen Torsdag den 16. marts 2017 og hør mere om vores samarbejde med Ezenta. Advokat Karina Lind Bertelsen og Errit Müller fra Ezenta giver din virksomhed mulighed for at få et samlet overblik over, hvad der skal til for at overholde Persondataforordningen – både juridisk og IT-sikkerhedsmæssigt. 

Læse mere om Gå-hjem mødet her:
/advodan-glostrup/arrangementer/er-din-virksomhed-klar-til-persondataforordningen-14932/

 

Ez Logo Inclpayoff2Advodan Logo M Payoff Lille

 

 

GØR SOM 12.706 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.706 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.