Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Informationsmøde om arv & testamente

Der er mange begivenheder i livet - både glædelige og triste - som kan have indflydelse på, hvordan arven efter dig fordeles.

Torsdag den 9. marts inviterer vi derfor - i samarbejde med Ældre Sagen - til et gratis informationsmøde om arv & testamente for alle borgere i Høje-Taastrup kommune, hvor du kan blive klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man opretter – eller ændrer i – sit testamente. Selvom du måske allerede har et testamente, kan de mange begivenheder i livet nemlig have betydning for, om et eksisterende testamente fordeler arven på den måde, som det var tiltænkt fra starten.

Vil du vide mere om, hvordan du sikrer din familie og dine nærmeste bedst muligt? Så kom til informationsmøde om arv & testamente og få indsigt i alt fra arveklasser, udvidet samlevertestamente, boafgifter, særeje og boskifte mv. Her kan du også få en god snak med advokat Rolf Ledertoug, der står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Tilmelding
Tilmeld dig arrangementet ved at kontakte Ældre Sagens kontor på:
-      Mail: kontor@aeldresagenhtk.dk
-      Tlf.: 29 74 57 43
Først til mølle – der er max plads til 40 pers.

Tilmelding fra 28. februar – 7. marts

Tid & sted:
9. marts 2017
Kl. 16-18

Sundhedscenter Espens Vænge
Espens Vænge 44
2630 Taastrup

GØR SOM 12.708 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.708 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.