Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Informationsmøde om fuldmagtsforhold, arv og testamente

Har du sikret din familie?

Der er mange begivenheder i livet - både glædelige og triste - som kan have indflydelse på, ens familieforhold og på hvordan arven efter dig fordeles.

Du kan blive gift, skilt, leve papirløst og blive dement. Uanset årsag -  og uanset om du har børn, bonusbørn eller ingen børn kan et testamente sikre, at dine værdier fordeles til de efterladte, som du ønsker det. Og rammes en i familien af en demenssygdom er det også vigtigt, at få styr på fuldmagtsforhold og hvorledes formuen er fordelt i ægteskabet.

Torsdag den 11. maj inviterer vi derfor til et gratis informationsmøde om arv & testamente, hvor du kan blive klogere på, hvad man skal være opmærksom på, når man opretter – eller ændrer i – sit testamente.

Vil du vide mere om, hvordan du sikrer din familie og dine nærmeste bedst muligt? Så kom til informationsmøde om arv & testamente og få indsigt i alt fra arveklasser, udvidet samlevertestamente, boafgifter, særeje og boskifte mv. Her kan du også få en god snak med advokat Rolf Ledertoug, der står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Tilmeld dig arrangementet her.

Vi ser frem til at møde jer.

GØR SOM 12.707 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.707 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.