Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

JuraTjek Persondata

ADVODAN Glostrup tilbyder JuraTjek Persondata til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker hjælp til at komme i gang med at sikre overholdelse af persondatalovgivningen.

ADVODAN Glostrup tilbyder JuraTjek Persondata til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker hjælp til at komme i gang med at sikre overholdelse af persondatalovgivningen.

JuraTjek Persondata omfatter:

1)      Møde med nøglepersoner i virksomheden
På mødet præsenteres I for både den gældende og kommende persondatalovgivning og vi gennemgår overordnet, hvilke personoplysninger din virksomhed håndterer om jeres medarbejdere, kunder osv. og hvordan I har indrettet jer i forhold til den daglige håndtering af personoplysninger.

2)      Vurdering og forslag til handlingsplaner
Efter mødet udarbejdes en skriftlig vurdering af virksomhedens håndtering af personoplysninger med anbefaling til konkrete handlingsplaner for at sikre overholdelse af persondatalovgivningen.

Pris kr. 15.000 + moms.

Prisen omfatter møde og udarbejdelse af vurdering og anbefaling til konkrete handlingsplaner.

Hvis du ønsker at aftale et møde, eller høre nærmere, er du velkommen til at kontakte advokat Karina Lind Bertelsen. E-mail: kalb@advodan.dk eller telefon 46 14 50 06.

GØR SOM 12.677 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.677 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.