Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

SMV´er bør satse på udvikling frem for afvikling

Leder i ADVODAN nyt #2 2012: Vi står i en ny virkelighed i kølvandet på den økonomiske krise. Markedsforholdene er blevet barskere, og kun de bedste og dygtigste virksomheder overlever.

Hvis din virksomhed er tvunget til at spare, er det afgørende, at du tænker langsigtet og skaber blivende besparelser. Set i bakspejlet har de virksomheder, som har gjort netop det - klaret sig bedre end de, der har brugt "grønthøstermetoden".

De virksomheder, som har inddraget deres advokat, revisor eller kunder i bestræbelserne på at overleve - de har også husket at fokusere på innovation. De har løbende holdt øje med deres omkostninger, og derfor har de også formået at tilpasse omkostningerne til indtjeningen. De har turdet tænke udvikling frem for afvikling.

Mine bedste råd til virksomhedsejere og ledere er derfor følgende:

  • Gå virksomhedens omkostninger igennem med jævne mellemrum. Mindst en, men gerne to gange om året. Det skærper din bevidsthed.
  • Tag din advokat med på råd, før du svinger sparekniven. I vores magasin ADVODAN nyt får du gode eksempler på, hvordan du kan spare på husleje, løn og leasing - og hvor du især skal passe på.
  • Brug din advokat som sparringspartner, når der skal lægges forretningsstrategier for fremtiden. Advokaten kan bl.a. hjælpe dig med at afdække og konkretisere virksomhedens udviklingspotentiale.

Vores mange erhvervsadvokater står klar til at rådgive dig, så det er netop din virksomhed, der bliver blandt de bedste og dygtigste.

Af bestyrelsesformand Poul Jost Jensen

Læs ADVODAN nyt om langtidsholdbare besparelser

Poul Jost Jensen
VIL DU VIDE MERE?

Poul Jost Jensen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.687 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.687 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.