Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Virksomheder går glip af vækst pga. fodfejl


Danske virksomheder fokuserer mere og mere på deres kerneforretning. Derfor vil endnu flere opgaver blive outsourcet eller sendt i udbud i de kommende år. Tal fra Håndværksrådet viser, at alene antallet af offentlige udbud er mere end fordoblet siden 2004.

Det giver mange små og mellemstore virksomheder, som udgør den altoverskyggende del af dansk erhvervsliv, gode muligheder for at byde på opgaverne og dermed vækste. Men det stiller også store krav.

Virksomhederne skal kunne dokumentere resultater og seriøsitet med hårde fakta, så som regnskabstal, medarbejderoversigter, referencelister mm.

Forretningspotentialet er til stede, men det er også et hajfyldt farvand, virksomhederne bevæger sig ud i. I ADVODAN-kæden ser vi ofte, at virksomheder bliver sorteret fra på grund af basale fodfejl. Det er ikke usædvanligt, at virksomhederne leverer ufyldestgørende svar eller glemmer at sende de rette papirer med. Så ryger de simpelthen ud af konkurrencen. Og det er synd.

Direktører og virksomhedsejere er sjældent jurister, men gode forretningsfolk. Og det skal de blive ved med at være. De skal fokusere på deres kerneforretning, og i stedet se en advokat som en virksomhedsrådgiver. Ikke én man først ringer til, når man er på vej i retten.

Læs mere om udbud i det seneste nummer af ADVODAN nyt

Poul Jost Jensen
VIL DU VIDE MERE?

Poul Jost Jensen

Advokat Vis faglig profil
GØR SOM 12.687 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.687 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.